tag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post4194328552865744728..comments2024-03-29T12:50:39.278+01:00Comments on Belgia od kuchni: Crostata z konfiturą dyniową i rodzynkamimiss_cocohttp://www.blogger.com/profile/03069699988049426434noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-20341211896185146172010-10-29T00:02:21.791+02:002010-10-29T00:02:21.791+02:00Dziekuje Wam za odwiedziny i komplimenty !
Komar...Dziekuje Wam za odwiedziny i komplimenty ! <br /><br />Komarko, procenty podkrecaja smaczek, dyni to wychodzi tylko na zdrowie i nam tez ;)miss_cocohttps://www.blogger.com/profile/03069699988049426434noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-78768149488702049142010-10-28T14:30:57.131+02:002010-10-28T14:30:57.131+02:00Ta procentowa konfitura bardzo mnie zaintrygowała ...Ta procentowa konfitura bardzo mnie zaintrygowała :) W tym roku robiłam po raz pierwszy dyniową marmoladę, ale chętnie wypróbuję taką konfiturę "z wkładką" następnym razem :)Komarkahttps://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-53999923373574828682010-10-27T19:03:13.449+02:002010-10-27T19:03:13.449+02:00przepysznie sie prezentuje!!! zarowno konfitura,ja...przepysznie sie prezentuje!!! zarowno konfitura,jak i tarta z nia :)<br />Pozdrawiam :)Gosiahttps://www.blogger.com/profile/11080169821871219831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-12219849680997568772010-10-27T18:17:35.222+02:002010-10-27T18:17:35.222+02:00przecudna konfitura!
i wspaniałe propozycje na jej...przecudna konfitura!<br />i wspaniałe propozycje na jej wykorzystanie.<br />rewelacje!Karmel-itkahttps://www.blogger.com/profile/04700945861115996139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-86646218711640614402010-10-27T14:16:43.526+02:002010-10-27T14:16:43.526+02:00Ulala, ależ to musi byc dobre. Uwielbiam wszelkie ...Ulala, ależ to musi byc dobre. Uwielbiam wszelkie konfitury, a co dopiero takie nowości :)<br />Pozdrawiam!Cezoniahttp://wino-i-oliwki.blog.onet.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-49394499307269634832010-10-27T11:52:01.523+02:002010-10-27T11:52:01.523+02:00A zostalo Ci troche? Oczywiscie konfitury:) Chetni...A zostalo Ci troche? Oczywiscie konfitury:) Chetnie bym sprobowala, dyniowej jeszcze nie mialam okazji a ten piekny, sloneczny kolor kusi. No i procenty:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-13861569907635908292010-10-26T23:56:21.410+02:002010-10-26T23:56:21.410+02:00Takie "pijane" konfitury to ja bardzo lu...Takie "pijane" konfitury to ja bardzo lubie, z dynia jeszcze nie probowalam, a cos czuje, ze warto... Piekna crostata!<br />Pozdrawiam.Konstihttps://www.blogger.com/profile/00315858120248165049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-9959379713013470382010-10-26T22:36:01.969+02:002010-10-26T22:36:01.969+02:00Bea, dziekuje za podpowiedz, rozejrze sie za tymi ...Bea, dziekuje za podpowiedz, rozejrze sie za tymi dyniami. Hokkaido nie byla taka zla, ale faktycznie dolewalam i dolewalam, a ona jakby wszystko chlonela. Rezultat byl satysfakcjonujacy smakowo, szczegolnie na tej crostacie, ale ta konsystencja nie za bardzo mi odpowiada, zwlaszcza, ze lubie posmarowac sobie chlebek;) Za maila dziekuje, odpisalam, usmiejesz sie. <br /><br />Anno-Mario, widzialam <a href="http://kucharnia.blogspot.com/2010/10/bania-harbuzem-zwana-i-pranie-blondyn.html" rel="nofollow">twoje odjazdowe tarteletki</a> i narobilas mi strasznej ochoty. Dyni mam jeszcze troche z ogrodu, wiec przepis na pewno ktoregos dnia wyprobuje. A Bea to mysle, bedzie miala kupe roboty, zeby jakos uporzadkowac te wszystkie przepisy ;)miss_cocohttps://www.blogger.com/profile/03069699988049426434noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-80504259762128301562010-10-26T21:51:46.290+02:002010-10-26T21:51:46.290+02:00Miss! I u Ciebie tartaletkowo-dyniowo! Pycha! Doda...Miss! I u Ciebie tartaletkowo-dyniowo! Pycha! Dodatek Grand Marnier niezwykle mi się podoba - też jestem zdania, że dynię na słodko trzeba nieco zaostrzyć:)KUCHARNIA, Anna-Mariahttps://www.blogger.com/profile/17690217249124406683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-3146079069392787712010-10-26T21:02:57.245+02:002010-10-26T21:02:57.245+02:00Mhmmm... z Grand marnier z pewnoscia by mi posmako...Mhmmm... z Grand marnier z pewnoscia by mi posmakowalo :)<br />A co do dyni na konfiture, to np. te wszystkie 'sugar pumpkin' sa idealne, Winter Luxury rowniez, choc i z Hokkaido mozna, tylko warto dodac moze wtedy wiecej plynu.<br /><br />Crostaty tez mi sie podobaja :)<br /><br />Pozdrawiam serdecznie!<br /><br />PS. Czy dostalas dzisiejszego maila?Beahttps://www.blogger.com/profile/10882569034390518741noreply@blogger.com