tag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post7078749370733175307..comments2024-03-29T08:45:13.222+01:00Comments on Belgia od kuchni: Wątróbka Toulouse-Lautrec'amiss_cocohttp://www.blogger.com/profile/03069699988049426434noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-70850770617649747402012-10-11T12:43:33.986+02:002012-10-11T12:43:33.986+02:00Jest klopot faktycznie z cieleca watrobka, wiec z ...Jest klopot faktycznie z cieleca watrobka, wiec z braku laku zrobilam z wieprzowa i tez wyszlo. I dobre bylo :) Tylko trzeba uwazac, zeby nie przypiec za bardzo, bo sie za bardzo suche robi (nowy piekarnik mam, jeszcze sie nie znamy dobrze). Tylko ja do piwa bezalkoholowego, bo takiego wina jeszcze nie spotkalam ;)Ania L.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-79039327235941322282012-08-01T09:24:06.019+02:002012-08-01T09:24:06.019+02:00Oh Lautrec! Myślałam, że przeczytałam już wszystko...Oh Lautrec! Myślałam, że przeczytałam już wszystko o nim. A jednak... nie można być nigdy pewnym :-) Dziękuję za ten wpis i oświecenie, że jeszcze ma się coś do nadrobienia. Przepis niezwykle apetyczny. agaaga i kajahttps://www.blogger.com/profile/15206231557064730166noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-8960618861863387902012-07-30T22:04:38.130+02:002012-07-30T22:04:38.130+02:00Bardzo ciekawa nowinka, ja nie miałam pojęcia, że ...Bardzo ciekawa nowinka, ja nie miałam pojęcia, że ten genialny figlarz przejawiał też talenty kulinarne! Danie wygląda znakomicie a do tego proste. Koniecznie muszę spróbować.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00541954964386931355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-50108635500835404832012-07-20T21:51:10.357+02:002012-07-20T21:51:10.357+02:00Te watróbki podbiły moje serce, re-we-la-cyj-ny po...Te watróbki podbiły moje serce, re-we-la-cyj-ny pomysł! Zapisałam już, będę je robić na winny wieczór. Świetne.Ania Włodarczyk vel Truskawkahttps://www.blogger.com/profile/16617994335563394183noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-76371890067402152452012-07-20T08:55:05.138+02:002012-07-20T08:55:05.138+02:00czytałam o tej książce, wtedy też się zdziwiłam że...czytałam o tej książce, wtedy też się zdziwiłam że ten fascynujący malarz był też genialnym kucharzem. No ale samej książki nie miałam w ręku, ale dzięki Tobie poznałam przynajmniej jeden z jego przepisów. I powiem tyle - mam ochotę na więcej. <br />Pozdrawiam<br />MonikaMonika - Twoja Asystentkahttps://www.blogger.com/profile/07274391675357213213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-31039482956289132082012-07-18T21:57:19.163+02:002012-07-18T21:57:19.163+02:00Niebo w gębie, szał, hulaj dusza piekła nie ma. 10...Niebo w gębie, szał, hulaj dusza piekła nie ma. 10 takich kanapek i litr wina - poproszę :D<br /><br />p.S ja wątróbkę cielęca upolowałam,ale ogólnie to jest deficyt....<br /><br /><br />Pozdrawiamy serdecznie<br /><br />TapendaKasia S,https://www.blogger.com/profile/02399308408969595871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-64538552760142104332012-07-18T20:40:32.504+02:002012-07-18T20:40:32.504+02:00Bardzo lubię twórczość Toulouse-Lautreca, mam nawe...Bardzo lubię twórczość Toulouse-Lautreca, mam nawet w domu album z jego dziełami, ale nie miałam pojęcia o jego kulinarnym talencie. Jestem w szoku, a wątróbka bardzo apetyczna!burczymiwbrzuchuhttps://www.blogger.com/profile/11809905006290932238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-17864950178237810512012-07-18T19:55:10.278+02:002012-07-18T19:55:10.278+02:00Takie proste, a wygląda niesamowicie:-)Takie proste, a wygląda niesamowicie:-)Marzenahttps://www.blogger.com/profile/05624140287961462298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-53199609552289733482012-07-18T14:33:21.827+02:002012-07-18T14:33:21.827+02:00Dominiko,
cielęcej, jak przykazywał przepis, ale ...Dominiko, <br />cielęcej, jak przykazywał przepis, ale myślę, że drobiowa też zda egzamin.miss_cocohttps://www.blogger.com/profile/03069699988049426434noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-9688856642707951592012-07-18T13:02:45.268+02:002012-07-18T13:02:45.268+02:00No wspaniale, uwielbiam takie przepisy z historią....No wspaniale, uwielbiam takie przepisy z historią. I taka prosta, acz dekadencka wersja wątróbki :) A jakiej wątróbki użyłaś?Dominikahttps://www.blogger.com/profile/13591995774887044743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-72441934387815096372012-07-18T10:18:42.734+02:002012-07-18T10:18:42.734+02:00o kurcze, jakie to genialne w swej prostocie. Musz...o kurcze, jakie to genialne w swej prostocie. Muszę wypróbować. I chętnie poczytam jeszcze przepisy Toulousa, zawsze mnie fascynowało jego pokręcone życie i bogata twórczość. A tu jeszcze gotował. Dziękuję za wytrwałość w poszukiwaniu książki:).emilkahttps://www.blogger.com/profile/15771849695246901660noreply@blogger.com