tag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post7300076678199755225..comments2024-03-29T08:45:13.222+01:00Comments on Belgia od kuchni: Kapusta po alzacku - choucroûte alsaciennemiss_cocohttp://www.blogger.com/profile/03069699988049426434noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-23655456194589999132020-03-14T14:13:34.252+01:002020-03-14T14:13:34.252+01:00Jajowate głowy a nie jajowate głąby. Głąb to tward...Jajowate głowy a nie jajowate głąby. Głąb to twardy rdzeń wewnątrz głowy kapusty.tomekssshttps://www.blogger.com/profile/02433812916736583032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-27929207176702995902013-12-08T17:21:45.320+01:002013-12-08T17:21:45.320+01:00Smalec z supermarketu, nazywa sie saindoux. Smalec z supermarketu, nazywa sie saindoux. belgia od kuchnihttp://www.belgiaodkuchni.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-615511221237165961.post-22861542036871490512013-12-08T17:03:02.542+01:002013-12-08T17:03:02.542+01:00muszę spróbować!
a smalec z polskiego sklepu? czy ...muszę spróbować!<br />a smalec z polskiego sklepu? czy da się w markecie kupić?Kasiuhttps://www.blogger.com/profile/13724894642903973281noreply@blogger.com